Sindiket Loteri

Apa itu sindiket loteri? Sindiket loteri adalah cara permainan loteri yang berbeza. Daripada bermain loteri sendiri, anda akan bermain dengan sekumpulan rakan atau rakan sekerja dan memecahkan sebarang kemenangan yang anda atau rakan anda menang sama rata!

Contohnya, jika anda mempunyai dua puluh rakan yang ingin bermain dalam sindiket loteri.  DOWNLOAD APK 918KISS2 Anda semua akan memilih nombor anda dan menghantar penyertaan anda. Sekiranya ada penyertaan yang dimenangi, anda akan berkongsi kemenangan!

Memainkan undian dalam sindiket, meningkatkan peluang untuk menang. Tetapi dengan nafas yang sama, mengurangkan jumlah keseluruhan kemenangan anda, dengan membahagikan kemenangan secara merata di seluruh pemain sindiket anda.

Tetapi fikirkanlah seperti ini, anda bermain loteri dengan dua puluh penyertaan anda sendiri dan memenangi sepuluh paun. Dua puluh tiket biasanya berharga sepuluh pound, dengan andaian tiket di mana 1 paun setiap satu. Jadi anda akan rugi, sepuluh paun bermain sendiri.

Sekiranya anda bermain dalam sindiket, anda akan membayar hanya satu paun dan hanya kehilangan lima puluh pence.

Jadi pada kemenangan yang lebih kecil anda akan kehilangan lebih sedikit, tetapi pada skala yang lebih besar anda akan menang lebih sedikit. Oleh itu, ia membuktikannya. Manfaat daripada bermain dalam sindiket loteri, ialah anda mempunyai peluang lebih besar untuk menang. Anda mungkin tidak akan menang sebanyak yang anda mahukan, tetapi anda lebih cenderung untuk menang lebih kerap. Saya sekarang bermain di Syndicate dan walaupun saya belum memenangi berjuta-juta, saya telah menang lebih banyak daripada ketika saya bermain sendiri.

Mungkin sudah tiba masanya anda menyertai sindiket lotto?

Leave a Reply

Your email address will not be published.